Aanbod bedrijven

IMG_0653

Begeleiding van werknemers is investeren in je bedrijfskapitaal. U wilt voorbereid zijn op de toekomst en investeren in duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Daarvoor heb ik, ook in samenwerking met collega’s, een aanbod voor u.

In overleg met u kijken we welke begeleiding gewenst is binnen uw organisatie. Daarbij kunt u kiezen voor coaching, supervisie, intervisie, training en creatieve begeleiding op maat, afhankelijk van het doel en de situatie.

Meer informatie over supervisie: lees hier meer
Voor meer informatie over coaching: lees hier meer

Training
Met elkaar en van elkaar leren is ondersteunend, is confronterend en is meer plezier. Het stimuleert de onderlinge samenhang en levert concrete resultaten.

Als u wilt investeren in uw personeel kunt u denken aan de volgende mogelijkheden van training.

  • feedback geven en ontvangen
  • leren reflecteren
  • persoonlijk leiderschap
  • intuïtie in werk

  • houdingsaspecten
  • burn-out preventie

Training is vaak een onderdeel van een begeleidingstraject binnen teams of het bedrijf, maar kan ook afzonderlijk ingezet worden.
Graag ga ik met u in gesprek over welk aanbod het beste past bij uw vraag en organisatie.

Creatieve begeleiding en kunstworkshops voor bedrijven
Een effectieve en ook plezierige methode om een leer- of verander proces te ondersteunen is beeldend werken of creatieve begeleiding. Er kan ‘kleur’ en ‘vorm’ gegeven worden aan wat er leeft of aan een thema wat op dat moment aan de orde is.

(Samen)werken aan een kunstwerk stimuleert innovatie, creativiteit en teamgeest doordat zij vorm kan geven aan visie, ideeën en nieuwe mogelijkheden. De workshop wordt samengesteld nauw aansluitend bij uw trainingsprogramma of (verander) traject. De doelstellingen worden vertaald in een beeldend project.