Charlotte Ankoné

Charlotte Ankoné

IMG_8596

Ik ben een warme enthousiaste coach en supervisor in Nijmegen met een positieve kijk op het leven en de mens.

Verbinding, contact, humor en helderheid zijn belangrijke kernbegrippen voor mij.
Ik luister naar je, straal rust uit, en heb werkelijke aandacht.

Motivatie
‘Verander de wereld maar begin bij jezelf’, is voor mij een belangrijk gegeven. Of het nu in mijn werk of in mijn privé-leven is, de enige invloed die ik heb is op mijzelf, en daar begint ook werkelijk de verandering.

Het leven is één groot leren. Of je nou wilt of niet. Er komt van alles op je weg waar je iets mee moet, waar je iets mee mag. Het is fijn als je leert dat er keuzes zijn in de manier waarop je met de situatie omgaat.

Werkwijze
In het werken met mensen put ik uit een bron van diverse opleidingen, cursussen, methodieken en ervaringen die mij en mijn werkwijze gevormd hebben. Onder andere de lichaamsgerichte benadering, mindfulness, systemisch werken en het gebruik van creativiteit. In overleg kunnen deze methoden ingezet worden.

 Kernwoorden in mijn begeleiding zijn:

  • Respect voor mijzelf, jouw eigenheid
  • Werken vanuit mijn hart
  • Humor, lichtheid en spelen
  • Heldere doelen
  • Luisteren naar jouw eigen wijsheid.

Achtergrond
Mijn achtergrond ligt voor een groot deel in de Geestelijke gezondheidszorg waar ik volwassenen en adolescenten heb begeleid in individuele en groepsbehandelingen.

Ik heb voor allerlei organisaties gewerkt binnen de gezondheidszorg en hulpverlening, en ook binnen verschillende functies. Wat ze gemeen hadden was de begeleiding van de mens in allerlei levensfases en levenssituaties.

Meer informatie hierover vindt u bij Werkervaring en Opleiding.