Coaching


Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijke leven. Het overkomt iedereen wel eens. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een prachtige manier om daar verandering in te brengen.

Ik ben er van overtuigd dat de antwoorden in je besloten liggen. De kunst is om werkelijk naar jezelf te kunnen luisteren.

Binnen de coaching kan de focus op verschillende terreinen liggen zoals gericht op de levensvragen en levensthema’s of op je loopbaan en je werk. Ook kunnen we ons speciaal richten op herstel bij een burn-out of juist de preventie van een burn-out.

Voor wie
Voor een ieder die meer uit zijn werk en/of leven wil halen. Voor degene die ziet dat we geen invloed hebben op wat er gebeurt in het leven maar wel op de manier waarop we met die werkelijkheid omgaan.

“Je  moet het wel zelf doen, maar niet alleen”

Werkwijze
Binnen de coaching nemen we je vraag of probleem als uitgangspunt (huidige situatie), maar staan we ook uitgebreid stil bij je verlangen (gewenste situatie), en je talenten en kracht. We onderzoeken de belemmeringen om die gewenste situatie te bereiken en de hulpbronnen die je kunnen helpen om daar te komen.

Ik maak gebruik van allerlei technieken en vormen zoals beeldende coaching, mindfulness, familie- of systeemopstellingen of voice-dialogue. Ook maak ik graag gebruik van de wandeling en de natuurbeleving.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een dagdeel of een hele dag besteden aan je vraag of dilemma. Het is een soort intensive waarbij je in een een kort tijdbestek probeert een stap te maken.

Mocht je hier vragen over hebben dan kun je me altijd bellen.
Je bent van harte welkom.