Testimonials

Testimonials

“Mooie heldere toon en kracht heb je, heel inspirerend!! Zo thuis in wat je doet! Super”. Annemarie

“Charlotte kan goed luisteren, weet helder en duidelijk de kern van het probleem te benoemen, stelt trefzekere vragen en geeft behulpzame suggesties. Als voorzitter biedt ze structuur en ruimte.  Annemieke.”

“Vanuit een rustige open houding weet Charlotte precies de kern te raken. Ik voelde me enorm gezien, gehoord en kreeg inzichten van waaruit ik weer verder kon.  Karin”

“Charlotte was voor mij een fijne docent, warm en betrokken, met een rustige uitstraling. Ze heeft me geholpen een aantal zaken waar ik in mijn opleidingsjaar tegenaan liep te relativeren en in een helder daglicht te zetten, zodat ik weer goed verder kon. Ze stelt op het juiste moment de juiste vragen.”

“Je bent rustig aanwezig. Je geeft ruimte, maar begrenst ook als het nodig is. Je hebt respect voor andermans gevoelens. Al met al geef je daarmee een kader aan waarin mensen veilig en op een efficiënte manier kunnen communiceren. Marieke Braat  `s-Hertogenbosch.”

“Wat maakt Charlotte de beste supervisor dat ik ooit gehad had?
‘Charlotte geeft je de tijd en de ruimte om je te uiten en  je ervaringen te delen.
Je voelt je gehoord maar tegelijkertijd ook gesteund. Door haar oplossing-gerichte benadering, kun je, je eigen krachten ontdekken en opzoek gaan naar  je eigen handelen. Maar het aller mooiste is dat je ervan bewust wordt wie je als persoon bent en zo kom je tot een oplossing dat je als professional eigen kan maken’. Sarojini.”

“Eindelijk tijd, aandacht en ruimte om mijn verhaal te doen. Dat alleen al. Dat gaf ruimte in mijn hoofd en zaken werden weer helder. met de goede vragen kreeg ik zicht op zaken die me tegenhielden en waar ik mijzelf in tegen hield. Nu kan ik weer verder. Dank!”

“De rust die Charlotte brengt creëert een veilige sfeer. Door haar open houding en respect krijg je het gevoel dat je er mag zijn en je verhaal mag doen. Tegelijkertijd weet ze kritische vragen te stellen die je aanzetten tot denken.”
Marloes